Web Analytics
Pezement - Bedrijven Lijst

Bedrijven Lijst

Limburgplant

, -

1 Jobs opening

Roermond, Limburg-6041 AX

1 Jobs opening

Hotel en Grandcafé de Pauw

, -

2 Jobs opening

Mooren Machines

, -

2 Jobs opening

TVEllef

Linne, Limburg-6067 BS

1 Jobs opening

De Witte Stein

Reuver, Limburg-5953HJ

1 Jobs opening

De Markthal

Herten, Limburg-6049 CN

2 Jobs opening

Meest Gestelde Vragen

Op Pezement vind je hopelijk snel en eenvoudig vacatures bij jouw in de buurt. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op. Of kijk even bij deze meest gestelde vragen.

Pezement is een onderdeel van de limburgse TV zender TVEllef. Dankzij het grote bereik van de TV zender en de digitale kanalen van TVEllef bereikt Pezement daardoor een groot publiek. Zowel werkgevers als potentiële werknemers hebben hier voordeel van. En zeg nou zelf, waarom ben je anders op deze site terecht gekomen?

Via deze website kun je snel rechtstreeks in contact komen met de juiste persoon bij de bedrijven die een vacature hebben geplaatst en daar zijn verder geen kosten aan verbonden. Maak een gratis account aan voor alle voordelen.

Uiteraard. Als werkgever kun je gratis een account aanmaken, maar aan het plaatsen van een vacature zijn wel kosten verbonden. Het plaatsen van één vacature is het goedkoopste, maar als je verwacht dat je meer vacatures wil plaatsen in de toekomst is een uitgebreider pakket al snel voordeliger.

Het woord pezement is afkomstig uit het Bargoens, een soort straattaal uit vervlogen tijden. Het is een bijnaam voor werk. Wellicht ken je het woord pezen wel, dat soms ook een hele andere betekenis heeft, zoals in het Engels het woord working girl ook twee betekenissen kan hebben. Enig verband met deze tak van werkzaamheden is echter niet van toepassing op deze website. Alle branches waarbij sprake is van een werkgever en werknemer kunnen vertegenwoordigd zijn op deze website, en laat nou net de eerder genoemde tak in Nederland alleen als zzp-er mogelijk zijn.

We gebruiken cookies om content te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Deze hebben als doel uw ervaring te verbeteren. Ik wil graag meer weten