Web Analytics
Pezement - Company Profile

Company Profile

Limburgplant

Henri Maessen
  • echt,
  • Lid sinds 01 mei 2023

Bedrijfsinfo

Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen bestaat uit een afhaalcentrum en groothandel voor de professionele groenverbruiker, een plantencentrum voor de particuliere klant en uit meerdere boomkwekerijen met een oppervlakte van ca. 25 ha. Op de kwekerijen worden zowel planten in de vollegrond als in container geteeld. Op het afhaalcentrum en het plantencentrum is jaarrond een zeer uitgebreid assortiment tuinplanten te vinden.

Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen is hét adres voor echt al uw tuinplanten. 
Het plantencentrum is speciaal ingericht voor particuliere verkoop. Het is overzichtelijk en geordend. Uniek is de grote verscheidenheid aan tuinplanten tegen een betaalbare prijs zodat u zeker zult slagen.

Uw tuinideeën verwezenlijken dat kan bij Boomkwekerij & Plantencentrum H. Maessen. 
Naast de zeer ruime keus, zal het vakkundige personeel u voorzien van eerlijk advies en van eventueel aanvullende informatie. 
Klantgerichtheid, deskundigheid en kwaliteit zijn belangrijke speerpunten binnen ons bedrijf. 
Boomkwekerij Maessen voert een groot assortiment bomen, groot en klein, veelal uit eigen kweek zodat we aan al uw wensen tegemoet kunnen komen. Deze bomen komen uit de volle grond of staan in pot. Bomen die in pot staan zijn jaarrond te planten, bomen uit de volle grond kan men vanaf half november (als de bomen kaal en in rust zijn) tot en met april planten.

Vacatures

Company Overview

Contact with Limburgplant

We gebruiken cookies om content te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Deze hebben als doel uw ervaring te verbeteren. Ik wil graag meer weten